cclogoJorsits Attila TeológiaBlog (https://www.teologiablog.hu) weboldalán található podcast anyagok és blogbejegyzések a Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatók.

  • Megoszthatod – másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában.
  • Átdolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művekbe építheted be.

A felhasználás feltételei

bylogoNevezd meg! – Internetes felhasználás esetén helyezz el az eredeti tartalomra mutató linket, egyéb média esetén tüntesd fel forrásként a szerző vagy a blog nevét és a blog internetes elérhetőségét (www.teologiablog.hu).

Nincsenek további megkötések – Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban, hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák. A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Megjegyzések

Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében, melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.

Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák.

A licenc teljes szövege

sealAz itt olvasható szöveg a licenc rövid és közérthető összefoglalása, amely nem helyettesíti az eredetit. Részletes és pontos információk a Creative Commons hivatalos oldalán olvashatók: Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc

Kivételek

A más személyektől átvett anyagokra (pl. képek, videók) a fentiektől eltéről jogok is vonatkozhatnak, ezek a tartalmak mellett feltüntetve, vagy azok adatlapjain olvashatók. A beágyazott (iframe) anyagok felhasználási feltételeit a forrásoldalakon keresd.